Novi Sad
01.02.2015.
16:21
Poklon paketići koji su u Božićnoj akciji Dobrotvorne ustanove Eparhije bačke "Vladika Platon Atanacković" prikupljeni u novosadskim školama, preko Kancelarije za Dobrotvorni rad Eparhije raško-prizrenske podeljeni su deci sa Kosova i Metohije.
  • Tina

    03.02.2015 09:14
    jadno je
    Kada vidim kakvi oko nas zive..toliko pakosti da je to strasno.Sad je sporno i kome su dati paketici,kojoj i cijoj deci?!Pa zar delite decu na juznu i severnu?!Tako bi rekli i da nekom nedaj Boze treba za lek.Nek vam bude na cast.
  • teski centar

    02.02.2015 10:02
    @Anonimus
    Koliko treba mrzeti sopstveni narod i biti ograničen kao čovek da bi ovako nešto rekao...
  • Vojvodina Republika

    02.02.2015 08:27
    @"novosađanin"
    Ova "gornja Srbija" ima svoje ime - Vojvodina.
  • Novosađanin

    01.02.2015 21:33
    ...
    Kako te nije sramota da tako nešto izjaviš i omalovažaš ovu humanitarnu akciju za decu koja dole žive u gorim uslovima nego mi u gornjoj Srbiji.


    Svaka čast za akciju, naravno ne treba zaboraviti ni decu po našoj Vojvodini ali ipak mislim da smo mi ovde sposobniji da sami svoju decu obradujemo ovakvim poklonima tj. barem se nadam da možemo, nismo u tolikoj buli kao naši sunarodnici. E sad što je i kod nas "Politika" u problemu, za to smo krivi i mi sami, jer naše komšije/prijatelji/braća u tim istim strankama i sede.

    Dubok problem je u našem društvu, u svima nama, i ako sami ne krenemo da se menjamo, neće nam ni Rusija ni Evropska unija pomoći.
  • 01.02.2015 19:09
    A zasto ne obraduju sirotu decu po opustosenoj Vojvodini? Ima tamo ko je blizi, Leskovcani itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna